Fotomania fra Kalymnos

Mens jeg var borte foregikk all redigering på en 10″ skjerm. Nå har jeg sittet foran 30″ på kontoret i dag, og da blir det andre boller. Alle bildene er blitt gjennomgått på nytt, og her er et klatrebilde:

Panoramaer er også montert, og denne gangen har jeg til og med fått kombinert klatringen med panoramaet (sjekk klatrer til venstre i bildet):

I det hele tatt var det mye fint, og for første gang har jeg fanget en hel regnbue med panorama:

Til sammen (med panoramaer) har jeg plukket ut 153 bilder som nå overføres til Flickr. De kommer inn i settet: Klatreferie på Kalymnos, Hellas.

Det ble en lang dag i går, selv om flyet bare var en drøy time forsinket. Men, senga ble inntatt rundt midnatt. Mye hosting gjorde at dagen startet litt sent, men utover ettermiddagen har det gått unna med bilderedigering. Har også så smått kommet i gang med resten av TODO-tingene. Det hoper seg jo litt opp på 2 uker, selv om jeg har kunnet ta av litt underveis når jeg hadde med den lille bærbare. Dessverre har vi håpløst dårlig nett her på kontoret, så en gig til Flickr tar sin tid. Men, da kan jeg jo gjøre litt andre ting i mens.

E-posten hos Domeneshop oppfører seg ganske rart, og for andre gang beholder den bare en uke med post. Alt som er eldre blir automatisk slettet. Jamen bra jeg har tatt ned kopier litt underveis… Har tatt dette opp med dem, men de mener at det er jeg som er problemet…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.