Energi uten CO2

Hege Norheim i Statoil har sendt ut en twittermelding med link til et foredrag på TED av Bill Gates. Det har tittelen: Innovating to zero. Poenget er selvsagt at vi skal kunne fortsette å øke energiforbruket, men at CO2-utslippene må til null – og at det er teknologien som skal hjelpe oss. Hvis han kunne fått oppfylt bare ett ønske, så er det dette han vil ønske seg. Jeg er redd han må tro på julenissen for å få til dette, men du kan jo avgjøre selv:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.