Rolige dager

De siste dagene har det vært litt varierende vær, og jeg har ikke vært helt frisk. Men, nå er formen stigende, og solnedgangene vakrere og vakrere:

Når formen ikke er helt i 100 blir det desto mer lesning, og bøkene “ramler” gjennom hodet… Har også fått lest en pdf med tips til bruk av Evernote, og er ganske gira på å prøve ut i praksis! Det er en slags “utlagt hjerne” som jeg allerede har hatt mye glede av.

I morgen blir det båttur til en fantastisk strand med noen utrolige grotter. Drar sammen med flere 8a-klatrere, så regner med det kan bli noen kule tufa-bilder der også. Har i alle fall fulladede kameraer, og nok av plass på minnekortene.

Satser bare på at formen blir enda bedre i løpet av natta! Nå er det meldt knallvær helt frem til vi drar på søndag. Er bare litt spent på om flyvelederne her i Hellas fortsatt skal gjøre forholdene vanskelige….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.