Rundtur på Kalymnos

Plutselig fikk vi tilgang på scooter en dag, og da var det jo like greit å ta turen rundt øya. Dermed ble det besøk både i Pothia og Vathi. Her er båtene i Vathi:

I Vathi var det også utrolig mange små bassilikaer. Her søkte vi ly under det verste regnet, før vi satte turen hjemover igjen. Et godt og stille sted. Lurer egentlig på hvor gamle disse byggene er?

Herman satte kursen hjemover allerede lørdag kveld. Det var meldt så mye vind at vi var redd båten ikke ville gå, og det stemte godt. Vi har hørt rykter om a den legger til kal allerede ved 7m/s, men tror kanskje det er 7 Beaufort de mener… I alle fall var det rocka tilstander her søndag morgen. Bord seilte langs terrassene, trær veltet og vann rant i bekker…

Flyet til Norge med 3 fra vårt følge fikk en dårlig start. Ryanair tar folk ombord, selv om de vet at de ikke får ta av. Det gjorde de også i Norge, og vi satt to timer i flyet før avreise. I går ble de sittende i flyet i hele 5 timer før take-off! Nå er det antagelig ikke Ryanair sin feil at ikke nødvendige tillatelser til avgang blir gitt, fordi det visstnok er masse gå-sakte-aksjoner i Hellas om dagen. Landet er jo på konkursens rand. Det som gjør Ryanair spesiell er at de heller har passasjerene i flyet enn inne på flyplassen. Da må de visstnok betale avgift til flyplassen.

Enden på visa ble i alle fall at siste tog til Lillehammer var gått da Oslo ble inntatt rundt midnatt, og en god venn åpnet opp for dem litt over midnatt. Det er jammen godt å ha venner rundt omkring!

Vi fortsatte Kalymnos-livet med en gjeng fra Kristiansand, og var 7 stykker rundt bordet. Seks av dem var fra Kristiansand.

Ellers har vi byttet ut Sakis med Hotel Elena. En litt annen standard, men så har vi også behov for å få jobbet litt denne uka. Også i dag er det en del vind, overskyet og meldt regn. Derfor blir det antagelig litt innejobb, men det har jo også sin sjarm med sånn utsikt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.