Klatring, klatring, klatring

Her går dagene med til mye klatring, og innimellom blir det noen kule bilder:

Her er det Herman som fiser opp en 7a i Grande grotta på Kalymnos.

I går var det for dårlig nett til at jeg fikk blogget, men ofte får jeg akkurat lagt ut noen bilder på FB før nettet bryter sammen. Interesserte kan derfor følge med på galleriet “Klatreferie, okt 2011

Vi syklet helt nord på øya i går, og fikk med oss både nye felt og en hyggelig liten landsby med strand. Selv om veiene går langs vannet stort sett, er det litt kupert. Derfor blir det god trening. De andre hadde hviledag i går, mens kvinnen med stor K og undertegnede ikke var helt i ro… Nå blir det en lang dag med fysisk aktivitet i morgen også, men så ser det dessverre ut som om det blir 2-3 dager med regn. Dermed blir det gode muligheter til å lese og restituere.

Etterpå ser det ut som det atter er sol, sol og sol! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.