Begivenhetsrik helg

Ankom Saltholmen fyr tidlig ettermiddag på fredag, og fikk en god fotosession før de andre fra Kristiansand Kajakklubb ankom:

Bildet over er tatt på 25s lukketid i det gamle lyktehuset på Saltholmen fyr – i blåtimen. Fantastisk fint å sitte her mens lyset skifter fra minutt til minutt. Et fantastisk sted for padlosofi! 🙂

Flere bilder fra turen finnes i settet: Saltholmen fyr på Flickr. Her er det panoramaet jeg ble mest fornøyd med:

Dro tilbake etter en fotosession lørdag morgen, og tok en liten omvei tilbake til Lillesand sentrum.

Så var det litt bildejobbing før kontoret, før kvinnen med stor K inviterte til Pushwagner-utstilling på festningen. Her var det stinn brakke, og Pushwagner selv var tilstede. Hans opptreden var selsom, og jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle le eller gråte. Det ble et sted midt i mellom. Ordføreren var også ganske usikker, men fikk da sagt noen bevingede ord – etter utallige avbrytelser fra Pushwagner. Her er de to:

Det er relativt greit når det er sammenheng i det Push sier, men når han blir helt usammenhengende blir det pinlig. Likevel er det ingenting som kan ta fra denne mannen at han lager en fantastisk kunst! Jeg kjøpte med boka “Soft city”, og den gjorde inntrykk!

Etter litt barbering og dressing gikk turen til Grimstad. Her feiret en god venn 70-årsdag, og jeg var invitert! I løpet av kvelden prøvde jeg å padlosofere litt langs sørlandskysten. Det gikk forsåvidt greit, men prosjektoren der vi var ødela bildene. Så derfor ble det mest snakking… Må prøve å få reist nok penger til en prosjektor, slik at jeg ikke er avhengig av den som står på stedene jeg er… Det er litt stressende – særlig rett før når en plundrer med å få det til å virke…

Men, kvelden ble veldig fin! Jeg er veldig glad i menneskemøter, og de blir kanskje ekstra sterke når det er mennesker som har levd litt. Her var det jo flere som var godt voksne! 🙂

På søndag fikk jeg med meg kvekerandakten i Eg kirke, og det ble et hyggelig gjensyn med den faste gjengen! Avsluttet søndagen med å være barnevakt – det er også veldig fint, om en slitsomt! 🙂 Tidlig kveld…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.