Evaluering av sesongen 2011

I dag har jeg vært i møte med Kristiansand Feriesenter. Sammen har vi stått for kayakexperiences.com i sommer. For å ta det viktigste først: Det blir samarbeid i 2012 også!

Ellers var sykkelturen ut til møtet i dag en prøvelse, med mye regn og vind… Da kommer en jo i alle fall våken frem, selv om det blir litt forsinket.

Om det blir en utvidelse av virksomheten, eller mer kurs/guiding avgjøres ikke før i løpet av vinteren. Likevel skjer det nok litt på nettstedet fremover. KF har også en SPA-avdeling, og det er planer om å bundle kajakk/spa. Jeg ser for meg at en morgenpadling i desember, med innlagte redningsøvelser på slutten godt kan avsluttes i boblebad! Vi får se – interesserte kan allerede ta kontakt!

Ellers har jeg tittet litt på bambuser.com og hatt min første live-sending fra kontoret. Nå er app installert på mobil, og jeg satser på å kjøre noen opptak fra Saltholmen fyr i morgen. Opptakene går live på FB-profilen min, og så blir de liggende på server slik at de kan vises senere også. Ikke all verdens kvalitet over 3G-nett, men helt greit.

Nå skal jeg bare få skrevet ferdig referatet fra KKK sitt styremøte i går kveld (flott gåtur gjennom skogen til Gill!), og begynne på et foredrag jeg skal holde lørdag. Foredraget er forsåvidt ferdig, men jeg skal sette bilder til.

Så går det rykter om fårikål til kvelds – yummi! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.