Mye adm

Hittil denne uka har det vært mye adm, men jeg kommer nedover i bunkene… Da er det i det minste godt å drømme seg tilbake på havet:

Blir derfor litt lite fysisk aktivitet, men jeg er glad for det jeg får! I går kveld var det klatring på Samsen, og i dag skal jeg gå til styremøte i kajakklubben (Gillsvann). Sånt blir det jo litt aktivitet ut av…

Prøver å få unna noen søknader før jeg drar på ferie i begynnelsen av oktober.

I morgen er det evalueringsmøte angående kayakexperiences.com hos Kristiansand Feriesenter. Det blir spennende. Egentlig burde jeg padlet ut. Får se hvordan været er. Uansett blir det padling fredag – da skal jeg overnatte på Saltholmen fyr utenfor Lillesand frem til lørdag. Egentlig hele helgen, men jeg har et foredrag og en bursdag lørdag kveld. Men, en dag på fyr er bedre enn ingen. Tar med kamera, og håper på bra utbytte! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.