Effektiv kontordag

Har sittet ganske konstant foran macen i dag, og har bl.a. tatt backup av alle bildene siste 10 døgn. Dermed fant jeg igjen et grafitti-bilde fra Lillehammer. Bildet er en liten detalj bare, men frisk i fargen:

Ellers har det gått i masse små adm-ærender. Har sjekket pass, skrevet søknad, postet padleguider og bildert til diverse. E-posten er ajour og jeg fikk spist middag med en god kamerat. Dessuten har jeg oppdatert www.bokoman.no så godt jeg kan, og det er veldig lenge siden sist. Dessverre. Håper jeg har husket det meste, men nå skal jeg prøve å være mer pliktoppfyllende der!

Kroppen er ikke spesielt i vater etter lørdagen. Stølheten sitter i. Nå blir det en liten kveldstur på beina, og så får vi se om de friskner litt! 🙂

Veldig rart vær om dagen – det er sol og styrtregn om hverandre.

Men, nå er det hjem. Vi skal feire 52 mnd bryllupsdag! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.