Downhillsykling på Hafjell

I dag har jeg prøvd downhillsykling på Hafjell. Dessverre var det dritgøy, og her er Herman i godt driv:

Kvinnen med stor K var også i godt driv:

Jeg skriver dessverre fordi en jo i utgangspunktet burde syklet opp… Dessuten er disse råskinnene av noen sykler så spesialisert at de bare funker til å kjøre nedover med. Når det er sagt, så er det jo positivt at anlegget som har laget så dype sår i naturen blir brukt hele året. Som dere skjønner er jeg ambivalent.

Likevel er jeg mest mør akkurat nå. Hendene og innsiden av lårene har fått kjørt seg skikkelig, og det skal bli spennende å kjenne etter hvordan kroppen er i morgen tidlig! 🙂

Vi tok også opp litt video, men det var ikke så lett å få stilt inn kameraet i rett vinkel. Dessuten har jeg problemer med at GoPro-kameraet slår seg av før hele filen har kommet inn på datamaskinen. Mulig det er fordi jeg kjører bare batteri. Håper den laster bedre når jeg kommer på kontoret. Her er i alle fall litt av en fil, og det er kvinnen med stor K som leder an nedover i terrenget:

Her er en video fra en som verken har problemer med kameravinkelen, løypa eller farten:

Han har helt syk fart i forhold til hva jeg husker av løypa….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Downhillsykling på Hafjell

  1. Eivind M sier:

    Dette må jeg prøve en gang, altså..! 😀

  2. Lars sier:

    Ja, det var som skrevet drita gøy… Og jeg har vært drita støl i et par dager nå… Spesielt hender, underarmer og lår/rumpe som har måttet gjennomgå… Men, det var verdt det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.