Flott Lillehammerdag

Solen har skint fra skyfri himmel i hele dag, og da må jeg jo ut på tur. I dag gikk ferden til Marcello Haugens bolig «Svarga» som ligger ved Olympiaparken i Lillehammer:

Her var det meningen å komme inn i kapellet, men jeg psyket ut på veien. Det skal visstnok være mulig å få låne en nøkkel, men hele eiendommen virket veldig privat. Det var ingen skilter som sa noe om at nøkkel var tilgjengelig, selv om jeg fant info om dette på en engelsk nettside. På den norske som det linkes til her står det at kapellet er tilgjengelig for allmennheten, men tilgjengeligheten er ikke skiltet eller offentliggjort på noen måte. Fra lokale fikk jeg vite at de som bor der nå ikke er så veldig gira på å ha folk «rekendes», og eneste som sto på infoskiltet var at Svarga nå var i privat eie. Så jeg får undersøke litt mer før jeg prøver meg igjen.

Morgenen tilbrakte jeg på biblioteket, og i dag har jeg skrevet om enkelhet. Det gikk stort sett bra, men jeg ble ikke helt ferdig. Likevel føler jeg at jeg er godt i gang, og har dekket blant annet livskvalitet/levestandard.

Etter en bedre lunsj var det klart for tur, og stien langs Mesna er en skikkelig perle. Anbefales!

Nå i kveld har det blitt flere sider i biografien om Arne Næss. Tror jeg tar med meg hodelykta ut på verandaen for å fortsette. Nærmer meg 1940 nå, og biografien er kronologisk lagt opp. Gleder meg mest til perioden 1970-1990, men alt er interessant synes jeg!

Dessuten er hjelmkameraet på lading. I morgen er det nemlig downhill-sykling i Hafjell, og da må vi jammen få filmet litt! Kanskje blir det video i morgendagens oppføring?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.