Flott fjellhelg

I helgen har jeg bodd på Tvergastein under Hallingskarvet. Tvergastein er den gamle hytta til filosofen Arne Næss sr.,. og han var her totalt 14 år gjennom livet. Han kalte Hallingskarvet “Det gode lange livs far”:

På lørdag gikk turen til “Skarveredet” som ligger på 1747 moh – helt syd i stupet på Hallingskarvet:

Nå har jeg lagt ut et set på Flickr med 72 bilder som jeg har kalt Tvergastein.

Turen er ikke over selv om jeg nå er tilbake i lavlandet. Fra Ustaoset gikk turen til Kongsberg, og så videre til Oslo. Her er jeg nå innlosjert i en leilighet på Frogner (!), og skal prøve å komme i gang med litt skriving av padlosofi. Morgenen ble selvsagt brukt til å gå igjennom bildene fra helgen, og det var artig å se panoramaene. Tror ikke så mange har tatt slike bilder der oppe før. Når det er sagt kunne det vært fint med litt annen himmel. Den blåser veldig ut noen steder, så knallblå høsthimmel eller en farget solnedgang ønskes til neste mulighet! 🙂

Utover skrivingen i Oslo blir det treff med både gamle og nye kjente. Skal bli spennende. Kan jo ikke sitte pal over macen hele dagen heller. Kjenner jeg har noen urbane sider også, og det er jo litt skummelt… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.