Rart gjensyn

I dag har jeg brukt mye av dagen på tog/buss til Oslo. Jordras ved Kongsberg førte til buss for tog. Da jeg kom til Oslo tok jeg turen mot regjeringskvartalet:

Jeg jobbet nesten ett år i bygget foran høyblokka. Det var nesten surrealistisk å se på alle vinduene som har blitt knust av eksplosjonen. Ettersom jeg har forstått var det bare hell og lykke som gjorde at mye av kraften gikk nedover i P-huset under bilen. Hvis det ikke hadde vært hult der kunne visstnok høyblokka gått. Da hadde det jo blitt helt vilt…

I kveld er det møte i TKH i NPF, så får jeg se litt hva morgendagen bringer.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.