Gjensyn med Telemarkskanalen

I dag har jeg stort sett jobbet med bilder fra årets tur til Telemarkskanalen. De skal vises hos Bymisjonen kl 19 i kveld:

Så er jeg veldig gira på en joggetur i sola, og den tar jeg nu! 🙂

Litt over 22: Joggeturen var helt konge, og jeg har lagt ut tracket på Runkeeper. Etter en god dusj var det middag med Fred på Hotel Norge. En liten tur i godstolen med siste nr. av Plot, og så kjørte jeg ned til Bymisjonen. Der ble det foredrag og demontering av utstillingen. Har solgt to bilder, og det er jo ikke så verst.

Jeg har registrert en konto på 500px for mine beste bilder, og der er det også mulig å kjøpe bildene direkte tror jeg. Har ikke kommet helt inn i det enda, men her er min badge:

Meningen er at adressen www.padlefoto.no skal gå til denne adressen. Synes det blir i overkant med forskjellige sosiale nettverk og bildelagringssteder etterhvert… Men, sånn er det jo i en verden av evig konkurranse…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.