Gjensyn med Drangsvann

I går ble det en tur inn til Drangsvann. Brukte den doble havkajakken som ellers er til utleie på Kristiansand Feriesenter og KayakExperiences.com. Det ble en flott tur:

Øyvinn og Marte var med på ferden. Sistnevnte driver for tiden et svært spennende prosjekt – Spis Sørlandet. Hun skal leve på kortreist mat fra Agderfylkene, med svært få unntak. Ta en titt på bloggen hennes! Jeg har også lagt ut et sett med bilder på Flickr fra turen.

I dag ble det mest pakking og fakturering av bøker fra morgenen av, og så var det lunsj med en forsker i Kunnskapsparken. Skal si det er et stæsji tempel, men jeg trives nå best her på Odderøya likevel. Var også innom SørBok en tur, men du verden så folksomt det var på UiA i dag. Det er jo studiestart, så det var mange unge mennesker med rådville blikk.

Kvelden ble brukt til klatrekurs sammen med Kvinnen med stor K. Hun er nå utdannet instruktør, og jeg får lov til å være med. Litt egentrening ble det også tid til, og det er ikke så håpløst dette utgangspunktet. I oktober skal jeg nemlig på klatreferie til Kalymnos, og da kunne det jo vært greit å få kroppen litt opp fra bakken! Regner med det blir mindre padling og mer klatring frem til avgang!

Nå er jeg tilbake på kontoret, og skal prøve å komme litt i gang med lysbildeserien til i morgen kveld. Da er det bilder fra turen ned Telemarkskanalen i juni som skal vises. Tror det blir et spennende gjensyn, med både mennesker og bilder! Det skjer i morgen kl 19 hos Bymisjonen! Velkommen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.