Guide for fransk familie

Denne uken har kvinnen med stor K og jeg vært vertskap/guide for en fransk familie. Sammen raidet vi skjærgården i Søgne. Jammen var det badetemperatur fortsatt:

Dette bildet tok Ingunn på Tjamsøya torsdag. Vi startet fra Agderstrand på mandag ved lunsjtider, og satte kursen mot Søndre Vassøy. Der var vi til tirsdag. I god bør padlet vi til Kapelløya i Ny-Hellesund. Derfra gikk turen over sundet til Helgøya på onsdagen, der vi gikk litt rundt i gangene. På kvelden ble det nattpadling rundt Kapelløya og Monsøya. Morgenen etter var det helt fantastisk vær, og vi gikk yttersiden til Tjamsøya. Der ble det nok en fiskemiddag og litt buldring. Vi våknet i dag til regn, og ble enige om å hente bilen for å avslutte fra Helleviga. Alt i alt var alle fornøyde, og erfaringene fra en tur med annen nasjonalitet og to barn på 3 og 6 år kommer på adrenaline.no i løpet av neste uke. Men, jeg har allerede publisert et galleri på Flickr: Family on kayakexpedition in Norway.

Vel tilbake i byen var jeg utrolig gira på å se bilder. Nå har jeg lagt ut alle bildene fra kompaktkameraet, og er i gang med å laste opp panoramaer og bilder fra speilrefleks. Dessverre har vi veldig dårlig linje på kontoret om dagen, så det tar sin tid. Kna godt hende jeg drar hjem, men hadde vært fint å bli erdig. Kanskje jeg får lese litt?

Ellers var det selvfølgelig feiring av 51 mnd bryllupsdag. Herlig middag på Herlig Land! Ekteskap er IKKE oppskrytt! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.