Hvileskjær

I dag har det vært veldig rolig – heldigvis. Egentlig er det fullmåne i dag, men skyer gjorde den lite synlig. Derfor er det hyggelig med gjensyn av gårsdagens bilder:

Blir nok en stund til jeg opplever noe lignende igjen…

Vi begynte dagen med litt praktiske ting. Ikke at det er siste gangen vi er på hytta i år, men høysesongen er på hell nå. Derfor er det greit å demontere volleyballbanen, sette bort litt hagemøbler osv.

Etter det skulle jeg egentlig bare slappe av, men fikk dundrende hodepine. Det er ganske vanlig – og da er det bare å ta tida til hjelp. Avslapning er ikke for pyser! På sen ettermiddag var det bedre, og da var også været flott. Knallblå himmel og null vind. Derfor fikk jeg en fin padletur, og noen fine samtaler med sene feriegjester. Folk har bedre tid i august enn i juli!

I kveld kom det skyer inn. Nå har akkurat klokken passert 22, og det har blåst opp en del. Det er derfor ikke usannsynlig at det snart begynner å regne, men det kan bare komme. Nå er alt innendørs, og vi satser på en ganske tidlig avgang i morgen tidlig.

Blir en del pakking og orgin i morgen. Kvinnen med stor K og undertegnede skal være med en fransk familie noen dager i kajakk. Planen nå er man-tor fra Mandal til Krs, men det kan bli endringer. Virker som om været er litt labilt fremover, men ganske stabil, middels sterk, vestlig vind. Vi får se! Deilig med vann under kjølen er det uansett!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.