Sommer – sommer!

De siste dagene har det vært utrolig deilig vær. I går bodde vi langt til havs hele dagen, og i dag ble det noen timer på Stutane:

Deilig med late dager, mye sol og bading, gode mennesker og deilig mat! Begynner å få fredagens tragedie litt på avstand, men tenker over det stadig vekk likevel. Har noen artikler på lur i hodet når det får roet seg litt ned her. Det er mange ting som blir aktualisert etter slike hendelser.

Men, de kan godt ligge der å gjære noen dager til.

I går så vi også en politibåt i fart. Det er tredje gangen på 11 år, og jeg ropte ut at det var trivelig å se dem i farta! Selv om folk kjører roligere enn på lenge, så er det fremdeles vanligere med øl i hånda en vest på kroppen hos båtførerne… Det er jo ikke så bra. Kanskje går trenden likevel rette veien?

Har fått mye sol de siste dagene, og det kjennes ut som om kroppen suger til seg for å møte lange mørke dager om noen måneder. Noe planlegging har det også blitt, og det ser ut til å kunne bli en spennende høst!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Sommer – sommer!

 1. Knegg knegg sier:

  For et nydelig berg, og godt bilde av det! Skal tro hvordan det har fått sånn form?
  Ikke noe rur heller. Det er fint. Jeg lurer på hvorfor det er mye rur noen steder, og ingenting andre steder? Det er en del utenfor Flekkerøya, for eksempel. Er det noe som kommer og går, eller har det vært sånn lenge?

 2. Lars sier:

  Har dessverre ikke noe svar på dette med rur, men formasjonene må jo ha kommet av is/vann en eller annen gang. Herlig å vite om mange deilige svaberg nå i varmen! 🙂

 3. Knegg knegg sier:

  Å ja, varme svaberg!
  Det på bildet kan muligens være forma med en finger den gangen kjempene var barn og bergene var kake.
  Skal spørre om rur på padleforumet så lenge.

 4. Lars sier:

  Hehe – du skulle begynt som legendeforfatter! Det er noen utrolige formasjoner noen steder. Er spent på rur-svaret! Tror vel kanskje også folka på museet her i byen har peil også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.