Ferietid

Korsvei var som vanlig en fantastisk opplevelse, selv om hendelsene fredag ettermiddag kveld satte et sterkt preg på avslutningen. Da var det godt og samles i teltet, tenne lys og holde hverandre i hendene.

Var innom en venn i Bø før jeg ankom hytta. Mandagen var særdeles rolig, og regnet hølja ned. I dag har det vært tilløp til sommer, og vi har hatt mye venner på besøk. Kjenner jeg begynner å normalisere, men det har vært en del søvnløshet og tanker ja…

Steinar Olsen skrev på Twitter at han aldri hadde brukt det mer og skrevet mindre. Sånn har jeg hatt det også. SoMe (sosiale medier) har forandret måten vi tilegner oss informasjon på – og dette har en del implikasjoner jeg skal skrive om etterhvert. Akkurat nå vil jeg bruke mest mulig tid sammen med folk, nyte samholdet og godheten som ligger i lufta og så komme sterkere tilbake…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.