Korsvei offisielt igang også

I dag ble Korsvei åpnet offisielt, og som vanlig var utsmykningen flott:

Flere bilder ligger i et album på Flickr, så du kan jo bokmerke dette hvis du vil følge med utover i uken. Skal prøve å oppdatere det daglig.

Begynte dagen med å gjøre ferdig det siste til utstillingen, og nå blir det spennende å se om det kommer noen utover i uka.

Så var det rigging i leiren, og vi har Korsveis desidert største matbord! Hjalp også litt til på et annet tun, og der ble det vegetarmiddag med nepalesisk kokk! Verden er allsidig her på Korsvei!

Ellers har jeg tenkt litt over at jeg feirer 50mnd bryllupsdag i dag – det er deilig!

Åpningen av Korsvei 2011 var som sagt flott, og det er litt av et arrangement. Tror det er ca 3000 her, og da blir det liv og røre. Blir spennende å se hvordan gudstjenestene fungerer med så mange tilstede. Nå blir det første test i kveld, med Taizé-samling om 30 min. Så blir det nattkafé, og da blir det spennende å se om noen legger merke til bildene i kaféen. Utstillingen med Korsvei-bilder åpner kl 1300 i morgen.

Det er veldig gøy å se igjen gamle kjente, og det blir etterhvert nye kjente også. Jammen er det ikke en del her også som så Sommeråpent på tirsdag… 🙂 Livet er godt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.