Hvileskjær

Etter et morgenbad og en god frokost ble jeg alene på hytta, og snart dundret vinden på veggen og regnet hølja ned. Slik gikk hele dagen, men i kveld har det til tider vært magisk lys:

Under dyna har jeg kost meg med John Woolman. Han var kveker, og holdt deg gående midt på 1700-tallet. Kjent blant annet for sin kamp mot slaveriet og krigsskatt. Jeg har også begått noen innlegg her i bloggen om energi, og fått skrevet et synspunkt til Fædrelandsvennen om “Anarkiet til sjøs” (se forrige oppføring).

Nå er det definitivt natt, og så blir det Korsvei fra i morgen kveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.