Lang innspurt før ferie

Gårsdagen ble en 07-22.45 dag, men nå er det FERIE!!! Da vi ankom byen etter en lang dag i Grimstad fikk følgende “God ferie-hilsen”:

I går var det nemlig besøk på Sørlandssommer på Drottningborg. Her ble det intervju, kajakkprøving for ungdom (31 stk!) og så med på møte om kvelden sammen med Tore Thomassen.

Våknet til regn i dag tidlig, og hadde ikke veldig behov for å begynne dagen 06. Derfor ble det heller en rolig frokost kl 09, og så pakking til 10. Nå har jeg tatt et par timer på kontoret, og er ajour med e-post og padleguider. Har med meg så padleguider kan sendes ut litt utover i ferien.

Hele utstillingen til Korsvei ligger klar i bilen, og jeg gleder meg til montering og visning! Det er meldt regn hele neste uke, så da blir det vel til at noen flere ser bildene enn det hadde vært ellers. Spennende!

Har begått et lite leserinnlegg på morgenen også:

Takk til Skjærgårdstjenesten

Jeg er en svært aktiv bruker av skjærgården i Kristiansand, og vil gjerne få takke Skjærgårdstjenesten i Kristiansand kommune for en fantastisk jobb! Områdene i vår flotte skjærgård blir svært godt tatt vare på, og doene dufter friskt og er rene i alle områder.
Nå er det heller ikke søppelkasser lenger, og det fører til mye mindre søppel. Vi padlere er jo vant til å ta søpla med hjem, og uten søppeloppsamling blir dette naturlig for alle!
Hvis det er mulig å ønske seg noe, så måtte det være at doen på Dybingen blir satt opp igjen. Denne ble dessverre påtent under et «hyggelig» nachspiel for noen år siden. Jeg tror brukerne av skjærgårdsparken nå skal klare å ta vare på en eventuelt ny. Vi blir flere og flere som setter stor pris på områdene, og på Skjærgårdstjenesten som gjør en fantastisk jobb med skjøtsel og renhold!
Tusen takk!

Lars Verket
padler og padlosof

Det er fortjent, så jeg håper det kommer på trykk!

Da setter jeg kursen mot hytta og noen dager ferie!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.