Aktive dager

Mandag og tirsdag holdt jeg aktivitetslederkurs for en herlig gjeng, og vi hadde optimale forhold under badeøkta:

Rakk akkurat tilbake for å holde introkurs i går kveld, og hadde heldigvis selskap av kvinnen med stor K. På formiddagen var det gjort opptak med NRK. Etter kurset ble det endelig litt mat, før det ble et kort intervju live. Slike seanser er lærerike men tidkrevende.

For å komme på ferie møtte jeg opp på kontoret 0615 i dag, og nå nærmer klokka seg 2030. Lista med TODO var svært lang, men nå begynner det å nærme seg… Heldigvis! Begynte dagen med padleguider, og dagens resultat er 24 stk i posten. Så har jeg gjort ferdig en artikkel til magasinet UTE, og sendt over bilder. Bilder til utstillingen på Korsvei er hentet, og jeg har laget kontrakt, salgsliste og plakat. Tror dere denne kan fungere?

Nå gjenstår det snart bare å pakke ned klær til i morgen. Da skal jeg delta på en camp på Drottningborg i Grimstad. Det blir spennende saker! Og nok en lang dag. Har nok lyst til å komme meg på hytta sent på kvelden, men blir nok senga i Kristiansand en natt til. Men så!!! Lengter litt etter ferie, sol og rolige dager nå!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Aktive dager

 1. Hans Petter sier:

  Jeg synes at innslaget på NRK er veldig bra, og jeg er imponert over hvor dyktig du er til å fremme rolige og bærekraftige alternativer til dagens trender. Du får fint frem at alternativene innebærer et bedre liv, og ikke et kjedelig og dårlig liv som det ofte blir hevdet.

  Jeg følger med på nettsiden til Framtiden i våre hender og på bloggen til lederen deres. Sammenlignet med din blogg virker både bloggen og forumet på disse stedene litt døde, noe som bør være et tankekors for norges største miljøorganisasjon.

  Dagens trender på sjøen med kraftige motorer og høy fart har fått sørgelig aktualitet her syd i Vestfold i forbindelse med 5 dødsfall i ulykker med hurtiggående ribber. De fleste kommentarene går på at løsningen er påbud om å ha på seg redningsvest i åpne båter. Jeg argumenterer selvfølgelig ikke mot å ha på seg redningsvest, men jeg synes at fokuset på vester i denne sammenhengen er litt som å si at skuddsikker vest er løsningen på uvettig våpenbruk. Dagens lederen i Aftenposten skriver at problemet er for høy hastighet og/eller påvirkning av alkohol, noe jeg er helt enig i. Fri fart syndromet fremmer salg av kraftige motorer. Hva er vitsen med å sette 300 Hk på en ribb hvis den bare får kjøre i 5 knop i de attraktive områdene ? Hastighetsbegrensninger vil derfor ha flere positive effekter.

 2. Knegg knegg sier:

  Når det er sagt, Hans Petter, så leverer du noe av det beste innholdet på denne bloggen.

 3. Lars sier:

  Støttes 110%. Du gir veldig mange gode innspill her Hans Petter, og det er jeg veldig takknemlig for!

  Jeg har dessverre fått engasjert meg altfor lite i debatten om fart og liv langs kysten i sommer. Husker tilbake til 2003 da det ble innført en forskrift som varte i 3 uker. Jeg er spent på å se hvor lenge det varer denne gangen. Vi er i ferd med å komme dit at “har du råd har du lov”, og på sjøen er oppdagelsesrisikoen minimal.

  Selv om jeg så en politibåt i fart i går tidlig!

 4. Hans Petter sier:

  Takk for positive tilbakemeldinger fra Knegg knegg og Lars. Knegg knegg erfarer sikkert det samme som meg, at det er naturlig å være saklig på en god blogg. Lars fronter saken med uvettig kjøring på fjorden fint; det er vel ikke mulig å få gjort det bedre enn med TV innslag i beste sendetid ?

  Så til et tema som er hyggeligere enn ribbene. Lørdag morgen har jeg glede av å lytte på Friluftsmagasinet. I dag ble damene på Skognenes fyr (Turfyret med Brit fra Finnmark), Kråkenes fyr (Stormfyret med Betina fra hamburg) og Ulvesund fyr (Kulturfyret med mammaen til en baby) intervjuet. De la vekt på mye av det samme som Lars, med nærheten til havet, naturen, roen og stillheten. Innslaget begynte ca 20 minutter ut i programmet, men på linken http://www.nrk.no/lyd/tre_fyr_tre_damer/9715B4E4FBEF817A/ ser det ut til å ligge ferdig trukket ut. Jeg mistet fasttelefonen og internettforbindelsen min i går, og Telenor får ikke reparert før i slutten av neste uke, så jeg har ikke testet linken. Nå sitter jeg hos nabo og sønn på en langsom nettforbindelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.