Laaang kontordag

Klokka nærmer seg 20, og 8-timersdagen er forlengst passert (også er det jo søndag). Har plukket ut bilder til utstilling på Korsvei, og dette er ett av dem som kom igjennom nåløyet:

Resten av bildene fra Korsvei 2007/2009 er lagt ut i et set på Flickr. I tillegg kommer en del bilder fra utstillingen “Med kajakk til fyrene” til å være representert.

Ellers begynte jeg dagen med en gudstjeneste i Lund kirke, og traff igjen en del gamle kjente. Veldig hyggelig, og avslutningen var spesiell (se oppføring tidligere i dag – “Flott velsignelse“.

Så gikk jeg løs på teorien til kurset i morgen og tirsdag, og har lagt opp en tentativ plan! Tror det skal gå helt fint! Uansett blir det godt å komme seg ut litt igjen! Har også husket Våttkort til tre jenter som kommer etter at man/tir-kurset er ferdig!

Deretter startet jeg på en artikkel til Magasinet UTE, og har nå sendt over et forslag på 6500 tegn. Så får de endelig versjon m/bilder på onsdag. Det er i alle fall planen! Da var klokka blitt såpass at det passet med middag, og heldigvis var det folk på huset i samme situasjon. På Film- og TV-huset her på Odderøya er det folk døgnet rundt… Vi fikk en god middag og fin prat på Lotus, før det var tilbake foran skjermen.

Dermed var det utstillingsbilder som sto på programmet, og nå har jeg croppa og behandlet 15 bilder som gir et lite innblikk i festivalene fra 2007/2009. I tillegg har jeg fått levert de 24 guidene jeg pakket i går! Og planlagt litt av hva som skal skje på torsdag – da må jeg antagelig lage et lysbildeshow, men det får også bli onsdag! 🙂 Hadde det ikke vært for at det er fri i 14 dager fra torsdag kveld hadde jeg blitt litt matt – men nå er energien fortsatt god!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Laaang kontordag

  1. Knegg knegg sier:

    Nydelig bilde!

  2. Lars sier:

    Tusen takk! Synes også denne “glippen” ble effektfull! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.