Tilbake på kontoret

Startet dagen rolig på hytta, og fikk sitte på med ei venninne til byen etter lunsj. Her har jeg pakket ned 24 padleguider, og laget et galleri på Flickr med blant annet dette bildet:

Tror jeg har ganske god oversikt over hva som MÅ gjøres i morgen, og håper det går greit. Kurset mandag og tirsdag er mye teori, så da gjelder det å gjøre det mest mulig interessant og relevant.

Har også en artikkel til magasinet UTE som har ligget lenge – så jeg skal prøve å få gjort mye på den i morgen – slik at jeg bare kan finpusse på onsdag.

Ellers må også utstillingen med bilder til Korsvei landes i morgen, og det er ganske mange bilder å velge mellom i alle galleriene fra festivalene i 2007 og 2009. Jeg har laget 3 små, men skal nok få laget en del til. Har ikke helt oversikt over hvor mye plass det er, men satser på at det skal gå greit! Tror jeg har noen dokumenter med mål liggende. Dette blir en dokumentarisk mer enn en salgsutstilling. Men, jeg tar med deler av utstillingen “Med kajakk til fyrene” også! Så får vi se om jeg kan få solgt noen av dem!

Når det er gjort kan jeg gå hjem for å pakke telt og sovepose! Gleder meg til å ligge ute igjen, og det er meldt DET været!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.