Østre Rauen

I dag var det disig, godt og varmt da vi våknet. Etter en litt lang frokost ble det tur til Østre Rauen:

På vei hjem prøvde Ingunn å sikre middagen – uten hell. Så var det rulletrening på Østre Holmen. Vi drev på til alle var gode og nedkjølte, og da begynte det jammen å regne også. Dethar det fortsatt med utover ettermiddagen, og jeg har fått lest mye (og duppet av litt).

I morgen kommer sola tilbake, og jeg satser på en padletur før jeg setter kursen mot Kristiansand. Skulle egentlig på et guideoppdrag på lørdag kveld, men dette ble avlyst. Likevel er det såpass mange padleguider som må pakkes – og kurs man/tir som må planlegges – at jeg setter meg på bussen i morgen ettermiddag.

Men, nå er det snart middag og kanel-i-svingen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.