Kjapp kontordag

Etter å ha tilbrakt en langhelg på Agder FHS med kvekernes årsmøte tilbrakte jeg ettermiddagen på kontoret. Blant annet var det kommet inn bestillinger på 24 padleguider!

Jeg har fått planlagt/funnet frem litt til fotoutstilling på Korsvei, og gjort klar for kurs i morgen og tirsdag. Målet er å komme avgårde på noen dager ferie tirsdag kveld. Tror fremdeles jeg skal være greit i rute til dette, men det er jo høysesong for padlere om dagen.

Årsmøtet til kvekerne har vært spennende å følge. Mange fine mennesker, og spennende måte å beslutte ting på. Det har blitt mange lange samtaler, og det er mye som skal synke inn i dagene fremover føler jeg. I løpet av helgen ble jeg også offisielt tatt opp som medlem av Vennenes samfunn.

Da er det på tide å vende snuta hjemover. Skal pakke til i morgen, og satser på å ta neste natt i telt på Kristiansand Feriesenter/Dvergsøya. Kommer litt an på hva jeg finner av mat hjemme… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.