Kurs – kurs – kurs

Det går i kurs om dagen. Introkurs på fredag for KKK, og i helgen var 5 stk på Grunnkurs hos kayakexperiences.com. De fikk svært varierte padleforhold. I går var det helt magisk, og vi drev på fra 9-18:

Bildet over er fra leirplassen helt syd på Østre Randøya. I dag var det mer overskyet og tilløp til regn:

Humøret var likevel på topp, og sånne forhold gir jo utrolig fine bilder:

Det var en fornøyd gjeng som avsluttet litt tidligere i dag.

De ble avløst av to stk som skulle prøvepadle kajakker, og jeg tror kanskje det går veien for en av dem. Ergo en svært så begivenhetsrik helg!

Lørdag kveld var det litt familiært, og i kveld er jeg innom kontoret for å gjøre litt adm. Registrere kurs, se på bilder og hente noen bøker som skal leveres. Kajakk må legges klar til to introkurs i morgen, og jeg er ikke helt i mål med å legge vekk utstyr. Det henger til tørk nå, og det er vel ikke helt været til sånt…

Men, jeg får gjøre meg ferdig. Ville bare dele noen bilder.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.