Tilbake i byen!

Etter rolige dager på hytta ble det familie på Østlandet og styremøte hos FRIFO i Oslo. Tok nattoget ned i natt, og det gikk ganske bra. Har sett over bilder fra Telemarkskanalen i dag, og har snart klart et digert galleri! Her er ett av bildene jeg falt litt for:

Har fått et annet nett på kontoret nå, så det går ikke så raskt å legge ut bilder. Nesten 700 mb på 126 bilder… Så det får komme link til billedgalleriet senere.

Var egentlig meningen at jeg skulle dra rett til et annet møte, men det gikk ikke helt opp med tog og sånn. Dermed har jeg avlyst det. Etter nærmere gjennomgang ser jeg jo at alle kveldene denne uka er fylt opp med frivillig arbeid, og da kan det jo være greit å ha en kveld på egenhånd også…

I tillegg til bildene har jeg sendt ut 3 padleguider. En gjeng med padlere drar ut for å grille og se på måneformørkelse i kveld. Har litt lyst til å være med, men får se litt om energien holder helt hjem… Det blir lange kvelder fremover…

Kl: 20.24. Jammen ble det ikke en ganske lang kveld i dag også. Men, så er også albumet på plass på Flickr: Telemarkskanalen 2011 (inneholder 126 bilder). I tillegg har jeg fått solgt og bestilt en kajakk. Ble ikke igjen noe energi til å padle ut til fullmånen i kveld – så den måneformørkelsen får klare seg uten meg… Nattoget borget ikke for mye god søvn, men satser på å ta det igjen i natt – er i alle fall god og slapp nå!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.