Tilbake fra Telemarkskanalen

Ankom hytta rundt midnatt etter 4 fine dager på Telemarkskanalen med en fantastisk gjeng. Her er vi ved avreise fra Fjågesund:

Fra Fjågesund gikk ferden til Grimnes i Flåvatn, hvor vi hadde første leir. Derfra padlet vi gjennom Hogga og Kjeldal sluser ned til Lunde kanalcamping. Her bar vi forbi dagen etter, og padlet ned til Vrangfoss sluser. Et fantastisk anlegg! Videre måtte vi igjennom Eidsfoss og Ulefoss sluser før vi kom ut i Norsjø. Her er det ikke flust med overnattingsmuligheter, så vi endte på Torsnes rett etter Ulefoss. Det er et opparbeidet friområde, men det er telting forbudt. Vi ringte politiet og sa at vi ikke så noen annen mulighet, og at det var altfor sent for å padle lenger. Så der lå vi. Egentlig en kjempefin plass, og stranden innbød til bading. Her er det Roger som poserer:

Derfra gikk turen sydover Norsjø til lille Munken og Mikaelshula. Turen ble avsluttet etter Løveid sluser.

Jeg ankom hytta sent i går kveld, og har nå fått en god natts søvn (det hadde jeg hver natt under turen også). Været har vært knall med mye vind. Dermed har jeg fått tørket telt, tarp og annet utstyr. Nå venter en fin kveldstur med bølger fra en windy day! 🙂 Satser på mer padling i morgen, og så går ferden videre østover til familie og møte i Oslo på tirsdag.

Det vanntette kameraet med bildene ovenfor inneholdt 300 bilder. I tillegg har jeg tatt noen bilder og panoer med speilrefleks, og en video fra Mikaelshula med GoPro. Det blir spennende å se igjennom alt sammen mot slutten av uka, men nå er i alle fall noe tatt backup av!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.