Rolig hyttedag

I dag har jeg hatt en rolig dag på hytta. Kommet litt ajour med aviser, litt bok i hengekøya og plenklipping. På kvelden var det bølgelek sammen med kvinnen med stor K:

Har blåst mye i hele dag, men litt for mye vestlig til at det ble noe særlig bølger. Likevel var det skikkelig moro! Bølgene var en drøy halvmeter, og noen steder var det brytende pyramiderefleksbølger. De var helt uforutsigbare, og svært god trening. Litt lei meg for at jeg ikke hadde hjelmkamera med meg på dette, men får prøve å ta det igjen senere i sommer. Her er det et bilde med litt mer oversikt:

Det var en fin tur, og jeg fikk rullet litt i bølgene. Får prøve å bli flinkere på dette nå når vannet er såpass varmt. Det skal allerede være 15-16 grader, og det er jo helt konge!

Litt sosialt og god middag har vi også fått til. Nå sitter jeg og ser ut på en flott måne og lyset blir blåere og blåere….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.