Sommer, sommer, sommer!

I dag var vi på vannet til litt over 09, og fikk noen fantastiske timer! Nå har sommeren for alvor ankommet!

Kvinnnen med stor K (bildet over) og Øivinn ville være med ut! Første post på programmet var Langøya – der to couchsurfere fra Hamburg ventet. De skal padle til Sandefjord, og jeg sa at jeg kunne ta en tur innom for å gi dem noen tips på reisen! Nå har jeg merket av leirplasser og severdigheter til Risør. Lenger hadde de ikke kart, så da får Sjur hos Havpadlern ta de videre! 🙂

Han ene hadde en Rockpool Alaw i svart glitter. Den var kjøpt brukt av ingen ringere enn Freya Hoffmeister (hun er rimelig kjent i padlemiljøet). Dermed fikk jeg se hvordan en tredelt kajakk ser ut, og hvordan den kobles sammen. Veldig interessant, og absolutt nå å tenke på i fx en seilbåthverdag! 🙂

Så padlet vi ut til Store Risholmen for lunsj og bading. Her ble det avkledning før vi gikk tilbake. Ingen padlet i tørrdrakt hjem igjen – for å si det sånn. Kan man bade uten en tråd litt, så er det på tide å skifte til enklere tøy også. Tilbake i byen tok Øivinn og jeg en lekerunde, og det ble mye latter! 🙂 Jeg brukte kun longjohn (2,5mm), og det var kaldt med armene i vannet. Med en gang jeg fikk de på dekk i solskinnet var livet helt greit! 🙂

Deretter bar det innom kontoret. Mulig jeg har fått solstikk, men jeg ryddet, vasket og kastet ganske mye på en kjapp time. Det gjorde veldig godt! Har også avlyst en del ting, og pakket ned 2 padleguider. Prøver å komme litt på forskudd, og det hjelper litt hver dag!

På vei hjem skal jeg ta med ingredienser til litt hjemmelaget pizza! Det skal bli deilig med litt pizza igjen! Regner med at vi kan ta den utendørs – det er virkelig sommer i lufta nå!

Noen flere bilder fra dagens tur ligger i settet “Småturer“.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.