Foredrag og utstilling

I dag brukte jeg første halvdelen av dagen på foredraget «Different values in a consumer culture«, og det skal fremføres i morgen. Er litt spent – det er mitt første engelske foredrag. I kveld har jeg oppdatert nettsidene til utstillingen på nett – så nå er den ajour med tilstanden i virkeligheten:

Bymisjonen har åpent fra 10-15.30 tir-fre hver uke. Velkommen!

På ettermiddagen pakket jeg enda noen padleguider, og gjorde meg klar til sikkerhetskurs med Flekkerøya kajakklubb. Der møtte det frem 20 stk, og det ble en aktiv time. Selv om det ikke var så mange som ville bade. Tror likevel de fikk et lite innblikk i sikkerhet og redning.

Jeg har ikke holdt noen UNG-kurs enda, men det må jo være aktuelt for denne gjengen å hive seg på noe sånt utpå høsten!

På vei hjem fikk jeg meg litt mat – og har nå tatt en times tid med oppdatering av utstilling på nett. Da er det på tide å komme hjem for å skylle utstyr. Det har dessverre blitt et hull i den tørrdrakta jeg brukte i dag, så det ble en litt kjølig oppvisning. Heldigvis er det varmere i vannet nå! :

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.