Rolig start på uka

Startet dagen i dag med frokostlunsj i båten til Harald. Sol og reker. Sommeren er i ferd med å ankomme!

Så var jeg innom xpressprint med et laservater jeg har lånt, og takket samtidig for flott innsats i forhold til utstillingen. Forberedte dem også på at første salg var landet, og at det kommer en bestilling de nærmeste dagene!

Vel tilbake på kontoret ble det mest pakking av padleguider. Var nedom postkontoret med over 10 stk, så det har kommet inn litt bestillinger nå i det siste. Betaling av skatt for 2010 fikk jeg også til, og jeg har gått en del ned i lønn siste året, men har det fremdeles som plommen i egget! 🙂

På vei hjem våknet lysten på en løpetur, og kvinnen med stor K var ikke vanskelig å be. I dag ble det ganske hardt kjør på grusveier i Jegersberg, og dere kan se kart på Runkeeper. Wok og smoothie, og så litt blogging/e-post/FB. Hadde egentlig tenkt til å starte på det engelske foredraget jeg skal ha på onsdag, men tror jeg utsetter det til i morgen tidlig – hvis jeg ikke får det kraftig over meg…

Skal prøve å anlegge litt roligere dager fremover, men det er lett å bli revet med av alt det morsomme som skjer! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.