Litt mye på tapetet…

Det er en stund siden siste dagbok-oppdatering nå. Noen vil kanskje tro at det betyr mye stillesitting og kjedelige dager, men det er slettes ikke tilfellet. For å begynne med en gladnyhet først. Under åpningen av utstillingen “Med kajakk til fyrene” solgte jeg mitt første store bildet. Det heter “Odderøya fyr i vinterdrakt“, og måler 200x70cm. Det kan beskues hos Bymisjonen i Kristiansand frem til 31. august:

Åpningen av utstillingen var altså i går. Formiddagen gikk med til å sette sammen to foredrag. Først et av bildene på utstillingen, og så et som jeg kalte “Nærfriluftsliv” der jeg bl.a. fikk med noen bilder fra Padlegelde 2011. Begge to falt i smak for de ca 30 stk som hadde møtt opp. Veldig moro – og det var også en del kjente ansikter i publikum. Ekstra stas ble det jo at jeg solgte det største bildet til nå. Det betyr at det bare er 9 stk igjen i serien på dette! 🙂

På kvelden var det fest hos en kontorkollega på Langenes. Der var det stinn brakke og god stemning. Folkene kom fra mange forskjellige nettverk, og jammen ble jeg ikke kjent med et par nye.

Fredagen gikk stort sett med til montering av utstillingen. En økt på morgenen med god hjelp, og en økt på ettermiddagen sammen med kvinnen med stor K. Synes resultatet ble bra. Her er en video fra den ferdig monterte utstillingen:

På torsdag var det intervju og en fotosession med tidsskriftet Reiser og ferie, før det var introkurs for 10 foreldre på Gillsvann.

Onsdagen var kontordag med forberedelse til utstilling, og en drøy times løpetur i Bymarka på kvelden.

Da skulle jeg være sånn rimelig ajour…. 🙂

Bortsett fra i dag da. Etter en god natt startet jeg dagen rolig, men det hjalp ikke. Hodepinen kom veldig over meg, og jeg har vært sengeliggende stort sett i hele dag. Lettet litt på kvelden, og jeg fikk en fin time med Tomasmesse hos Jon Andreas i Oddernes kirke. Det gjorde godt. Så har jeg oppdatert med litt sitater fra et par bøker i de forrige oppføringene her i bloggen.

Håper hodet faller litt til ro i løpet av natta – slik at jeg får en fin dag i morgen. TODO-listene er blitt litt kortere, og jeg håper på fine dager! Onsdag skal jeg holde mitt første foredrag på engelsk, og det blir spennende!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.