Klar for ny utstilling!

I dag har jeg gjort ferdig 6 nye bilder til utstillingen som åpner på lørdag. I tillegg har jeg laget plakat av ett av dem:

Var jo veldig fornøyd med fotoseansen i januar sammen med Bymisjonen, og derfor har jeg plukket ut 3 bilder derfra som skal trykkes på acryl i 18×24 cm. Dette er et helt nytt materiale for meg, og jeg håper fargene kommer til sin rett:

Jeg har ikke satt noen titler enda, men “Ny dag – nye muligheter”, “På vei til fyret” og “Underveis” er gode kandidater.

I tillegg til disse bildene har jeg laget en serie fra Grønningen fyr som trykkes på samme sandwichplater som før – i 30×40 cm:

Her blir vel titlene “Grønningen vinter/sommer/natt” tenker jeg.

De andre bildene hentes fra utstillingen fra Lindesnes fyr. Det er lov til å ønske seg motiver – det blir ikke plass til alle dessverre. Send meg tips på lars@verket.no. Dessuten prøver jeg å få til postkort-salg, men trenger tips til stativer/oppheng av disse.

Gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.