Hva er “mening”?

I dag startet jeg dagen med et par timers dialog om “Mening”. Det var noen svært interessante timer, og noe vi skulle brukt mye mer tid på!

Hvor kommer meningen fra? Hva gir mening? Kan en finne en endelig mening? Har vann mening? Jeg prøvde så godt jeg kunne å gi en innledning med hva jeg legger i begrepet, men dette ble en dialogrunde der alle lærte noe av alle.

Etterpå var det kontorarbeid til Kristiansand Avis stakk innom. Da ble det et intervju om teltforbud og den nye Friluftsloven som snart ser dagens lys. Solheim har lovet opphevelse av 150m-regelen, men de siste opplysningene jeg har tyder på at han ikke har nådd helt frem. Vi får se – jeg ba journalisten sjekke opp litt fakta.

Etterpå fikk jeg Mamut (regnskapssystemet) på beina igjen, og kunne endelig begynne med litt fakturering. Etter litt hektisk aktivitet kunne jeg gå på posten med ca 20 padleguider for siste halvannen uka. Det var deilig!

Jeg har også forberedt meg litt frem mot utstillingen som skal åpen på Bymisjonen på lørdag kl 1630. Blant annet skal jeg ha en serie på tre bilder på acryl fra soloppgang i januar. Jeg har også blinkt ut tre bilder fra Grønningen fyr som skal inn i en serie. Det blir spennende å se hvordan besøk og salg blir i løpet av sommeren!

Er fremdeles ganske slack etter forrige uke, så det blir ikke de store fysiske utskeielsene. Men, det frister med en liten vandretur ned til havet i Bertes! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.