Rydde- og fotodag

Begynte dagen med å rydde bort resten fra i går, og så har jeg gått igjennom alle bildene fra forrige uke. Det har blitt et fint mimrealbum på Flickr:

Skulle egentlig fått sendt og fakturert padleguider i dag også, men det virker som om Mamut har klart det igjen. De skifter versjoner raskere enn andre skifter truse, og de er selvfølgelig ikke bakoverkompatible… Virker som om de har nærmest monopol når det gjelder regnskap også, og jeg har vært ganske frustrert over dette systemet helt siden jeg begynte å bruke det. Det finnes visstnok alternativer, men de er en del dyrere…

Men, jeg får ta fatt i morgen tidlig med å finne ut av det. Fakturering er en viktig del av jobben, selv om den er kjedelig!

Ellers blir det en rolig kveld i regnet. Skal finne frem en god bok, eller gå igjennom en del av de avisene jeg gikk glipp av i forrige uke. Dag&Tid på fredag er bestandig en gledesstund! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.