Padleglede 2011 er over

I dag var siste dagen på Padleglede 2011. Det har vært en uke full av opplevelser og hyggelige mennesker. Avslutningen ble ganske så våt, men humøret er likevel på topp:

Foredraget med far&sønn Østlie i går var også helt konge. Nå skal jeg bruke morgendagen på å få litt oversikt over hvordan dette økonomisk henger på greip. Er stygt redd for at det ikke gjør det, men uansett var det verdt det! Hver krone! 🙂

I morgen er det også tid for å se nærmere på hvilke bilder som skal stilles ut hos Bymisjonen i sommer. Utstillingen har offisiell åpning på lørdag kl. 1630. Det skal bli veldig gøy! Må få med noen bilder fra fullmånesfarien vi hadde i januar!

Er godt over halvveis med skylling av utstyr nå, men det ble i overkant mye med både kvinnen med stor K på kurs, 5 hele utleiesett og meg selv. I tillegg var teltet knallvått da vi tok det ned, og jeg brukte en Jervenduk i lunsjen i dag. Men, det tørker vel etterhvert…. Teltet var forresten et Hilleberg Kaitum 3GT. Første gangen jeg har brukt det, og det fungerte utmerket. Stor boltreplass for meg selv, og i helgen var også kvinnen med stor K representert! 🙂

Tror ikke det blir en særlig lang kveld i dag, men får gjøre ferdig det som MÅ gjøres! Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre dette til en fin padleuke! Jeg har blogget daglig fra uken på www.kayakexperiences.com. I tiden fremover vil det også komme padledrypp på dette nettstedet, etterhvert som jeg leier ut, holder kurs og guider diverse turer. Følg med!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.