Herlige vår!

Har fine sykkel-, jogge- og gåturopplevelser om dagen. Våren gjør meg energisk og glad. Her er et bilde av kvinnen med stor K under en løpetur i Bymarka i går:

Nok en gang fikk vi en kjempefin joggetur i Bymarka. Det er et fantastisk område med veldig fine stier. Stinettet er mindre enn i Jegersberg, men kvaliteten på stiene høyere (ikke så mange stener og røtter). Grønnfargen spruter ut av trær og blåbærlyng, og noen ganger måtte jeg bare le og glise når jeg kom rundt en sving eller over en topp. Det var bare så vakkert. Har du lyst til å repetere ruta finner du kart her:

Kartet er fra RunKeeper (hvis du vil zoome osv).

Brukte kvelden og litt av morgenen i dag for pakking til Haukeli. Bryllup står på programmet. Så ble det tog til Oslo, og det var over en halvtime forsinket etter avgang fra Kristiansand. Krengesystemet var ute av drift, så jeg var litt uggen noen ganger… Men, leste “Sivil ulydighet og andre politiske tekster” av Henry David Thoreau. Denne boka kan virkelig anbefales!

Nå er jeg på plass hos en kompis på Majorstua, og skal snart ned på Litteraturhuset for å spise middag med NJ Frilans. Etter en god middag er det klart for et foredrag om bruk av Twitter. Jeg har jo på en måte brukt det før, men håper at jeg kan plukke opp noen hint likevel!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.