Kurshelg

Denne helgen har jeg hatt første grunnkurset i kajakkpadling. To hyggelige deltagere og en observatør hadde funnet veien, og det ble en variert helg. Her lunsjer vi ved Stokken i går:

Ved siden av å gjennomgå den teknikken som skal gjennomgås på et slikt tur fikk vi to fine turer. I går gikk turen gjennom Skippergada og ut til hummerparken og nåløyet. I dag padlet vi rundt øyene inne ved Bertes. Vinden var rimelig sterk i dag, og forholdene var godt over det som er optimalt på grunnkurs. Men, dette var en sprek gjeng – og selv om ikke kontrollen var 100% hele tiden, så var humøret på topp!

Her er noen flere bilder fra i dag:

Vi la en intensiv badeøkt til slutten av denne dagen, og da fikk vi også besøk av to andre padlere. De hadde padlet mye før, men trengte en utsjekk før teknikkurset om 14 dager. Dette skal de nå være klare for!

Denne helgen var også første gang jeg leide ut kajakkutstyr, og det var DNT-UNG som var første kunde ut. De var kjempefornøyd, og det er jo hyggelig!

Padleturen hjem ble en frisk affære i sterk østlig vind. Var ganske sliten, men det ble grilling likevel. Tok kvelden tidlig i går, og tør ikke love at det blir særlig seinere i dag. Men, det er morsomt å være i gang med kursingen! Får satse på at det kommer flere på kurs etterhvert! I morgen har jeg første introkurs, og der er det også to påmeldte.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.