Inne- og utedag

I dag begynt jeg dagen i bil (levere verksted), før jeg fikk en fin tur forbi bilkøen til kontoret. Var der til lunsj, og så var det nyåpning av Klimahuset. Her er Ingunn fra figuru og Arne Otto fra Grønn Hverdag foran en del av den nye utstillingen:

Jeg fikk med meg nesten to foredrag før jeg dro ut på padletur med @osol. Han har jeg bare møtt en gang før i RL (real life), men vi har stadig kontakt på sosiale medier. Da jeg fant ut at han også padlet inviterte jeg på tur, og dermed fikk han oppleve den vestlige delen av Kristiansands skjærgård: Odderøya, Langøya, Bragdøya, Bredalsholmen og Andøya. Nå er han opprinnelig fra Andøya, og hadde aldri trodd at den kunne padles rundt på 20 minutter! 🙂 Her er noen bilder dag dagens tur:

Takk for turen Øyvind! Jeg viser deg gjerne den østlige skjærgården ved anledning også!

Nå er det snart hjemmelaget pizza i heimen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Inne- og utedag

  1. I like måte! Det var kjempefint! Og send meg gjerne bilder i større format, på Dropbox eller hva du bruker… =)

  2. Lars sier:

    Bilder på Flickr ligger her:
    http://www.flickr.com/photos/larsverket/sets/72157626658405524/
    De har jeg pakket og sendt deg link til fra Dropbox.
    Neste gang får vi ta østsiden av byen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.