Tilbake i Kristiansand

Kom hjem rett før midnatt i går, etter en laaaang kjøretur til Hvaler og handling hos kajakkentusiasten.no. Flotte padleforhold, men jeg hadde bil med henger inne i båten:

Hadde planlagt å gjøre unna en storhandling til kayakexperiences.com, og det ble skikkelig storhandling! Hadde 5 kajakker på lista, og kom hjem med 10. Blant annet en dobbel! 🙂 Så nå blir det kurs, utleie og turer over en lav sko!

Men, kjøring fra hytta til Hvaler tar ca 3,5 timer. Det gjør det også tilbake igjen. Kjøring fra hytta til byen med 11 kajakker på byen tar også 2,5 timer, så derfor ble det sent… Deilig å være ferdig med det! Mulig jeg tar inn noen flere kajakker, men da sendes de rett hit.

Møtte 4 utrykningskjøretøyer, ble livsfarlig forbikjørt en gang og en trailer var på vei over i min kjørebane. Folk tror at kajakkpadling er farlig, men jeg gjør ingenting i midt liv som er farligere enn å kjøre bil…

I dag har jeg kommet litt ajour på kontoret, men får fortsette litt i morgen. Kurset i kveld er flyttet til neste mandag, og det er helt utrolig deilig å få litt luft under vingene. Skal prøve å komme meg ut i kveld, og så få unna en del mer i morgen formiddag – for så å ta en veldig rolig dag på torsdag.

Dermed har jeg gått igjennom kameraene for bilder de siste dagene. Det har resultert i to nye gallerier på Flickr: Hvitveistur til Jomfruland og Gladkjøkkenet – Hotel Norge. Nå skal jeg bare kjøre i gang med en «Velkommen til Padleglede 2011» til de som har meldt seg på, og så går jeg hjem for kvelden! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.