Deilig hyttedag

Denne dagen ble avsluttet med en fin kveldstur i solnedgang. Her er et bilde av kvinnene – både med liten og stor K:

Jeg var jo som kjent med på hyggelig lag i går kveld (se forrige oppføring), og det ble avsluttet på Gladkjøkkenet til Hotel Norge. Det var en fantastisk flott opplevelse, og maten vi lagde ble knallgod. Jeg skal få laget en oppføring med oppskrift på diverse – og noen tips fra cheffen (hu hadde peil!).

Var ikke hjemme før nærmere 02, så det ble en kort natt. Startet fra Kristiansand rimelig tidlig med kurs for hytta. Var innom G-max med padleguider, og det er deilig å få litt innpass i sportsbutikker også. Vi var fremme her ca 12.30, og så ble det litt pusling for å få litt i stand – og litt sosialt.

En tur til Haukedalsvannet – og aprils første (og siste) bad ble det også tid til. I det hele tatt har jeg endelig fått landet litt. Siste uke har vært altfor hektisk, så det gjorde veldig godt!

På sen ettermiddag hadde jeg en drøy time over maskinen, og har nå sendt ut nesten 800 e-poster med info om “Padleglede 2011” og www.kayakexperience.com. Så får vi se om det blir noe liv!

Før kveldsmaten tok vi en tur rundt Bjørnøya. Ikke lange turen, men vi får spare kroppene til morgendagens tur. Da er det den tradisjonsrike turen ut til Jomfruland som står på programmet! Hvitveisen står i full blomst – og vi gleder oss!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.