Hastig uke

Denne uken har bare flydd avgårde – så det har blitt lite blogging. Nå er jeg innom kontoret for å ta med noen data til jobbing i helgen, men egentlig er det “snart-gifte-seg-lag”. Begynte ettermiddagen med en padletur sammen med den vordende brugdom:

Padlet så den doble alene hjem igjen… Rett over 10 km. Heldigvis var det svak medvind, men jeg kjenner at jeg har vært på vannet noen timer i dag…

I går var det dugnad og møter i KKK. På onsdag var jeg med bymisjonen ut for å lage mat fra kajakk, og tirsdagen holdt jeg foredrag i Salem – med tittelen “Fra karriere til kajakk”. Dermed har det blitt lite både hjemme- og alenetid i det siste…. Satser på å ta igjen noe av det tapte i helgen.

Turen hjem i den doble gjorde godt, og det var nydelig på havet i dag:

Det gjelder å finne noen pustehull – selv om det ruller fort fra tid til annen! Hadde et i morges også – da jeg geocachet meg frem til en boks foran Rica Dyreparken. Moro!

Nå er det ut i den store verden!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.