Den store bildedagen

Etter 4d på vannet gledet jeg meg til bildene, og i dag har jeg jobbet med dem. Tilsammen har jeg lagt ut 85 bilder i galleriet «Padlepåske 2011» på Flickr. Her er ett av dem:

Fikk ryddet unna det meste av turtingene i dag tidlig, men har fremdeles litt igjen. Var på jobb ca 11, og fikk noe veldig spennende timer foran skjermene. Denne gangen hadde jeg en del tåkebilder på brikkene, og det har jeg ikke så mange av fra før. Det ble også montert 10 panoramaer, og flere av disse ble bra. Dessverre er det lite salgbart viser det seg. Jeg er fremdeles litt usikker på om det er fordi folk ikke kjøper bilder, eller fordi jeg ikke får markedsført bildene godt nok. Eller en kombinasjon.

Tiden løp avgårde, og plutselig ble jeg med en kompis og et par av hans venner på lunsj. Deilig med litt vind i «håret» på tuppen av Odderøya. Fikk til og med vist et sted jeg ikke visste om! Sånt er gøy!!!

TODO-listen ble plutselig ganske lang, men nå har jeg i alle fall fått laget padleopplevelser.no. Siden nyttår har det vært litt frem og tilbake med dette domenet. Jeg hadde tenkt til å bruke det til kayakexperiences.com, men han som eier padleopplevelser.com mente det ikke ville være riktig. Jeg vil jo bare at flest mulig skal få prøvd kajakk, så nå håper jeg dette kan være et godt kompromiss. Ser også av listen at både padlekurs.no og padlekurs.com lever vel side om side – i hvert sitt fylke.

Målet var å få skrevet 3 artikler i dag også, men det ser jeg ganske mørkt på nå. Tror jeg skal ta en tur til byen for å få meg litt mat, og så se hvordan energien er etter det. Blir her utover kvelden, og sklir sømløst inn på påskenattsmesse i Domkirken kl 23. Tror det blir en fin avslutning på en laaang dag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Den store bildedagen

  1. Lars sier:

    Det er flere som påskepadler og tar bilder. Her er albumet til Anders Jølstad fra Jomfruland:

    http://www.flickr.com/photos/andersjolstad/sets/72157626444683839/show/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.