Live på NRK

I går var jeg med på 2 live-sendinger å NRK. Først på Førhelg, og så på Sørlandssendingen (12:35 inn). Her en skjermdump fra Førhelg:

Det er første gangen med live-sending på TV, og det blir litt ekstra spennende da! Tror likevel det gikk rimelig greit, så jeg kommer ikke til å si nei hvis jeg blir spurt igjen. Selv om jeg ikke fikk gjort så veldig mye annet denne fredagen…

NRK ville ha minst 10 kajakker i bakgrunnen, og etter litt aktiv rekruttering gikk det faktisk:

Etterpå ble jeg med noen av dem rundt Odderøya. Da var det blitt litt disete, mens under sending brøt solen såvidt igjennom:

Ble en rolig TV-kveld etterpå.

I dag har jeg lest ei hel bok fra morgenen. Fikk tilsendt et spennende anmeldereksemplar som jeg såvidt har begynt på anmeldelsen av. Boka satte i gang masse følelser, og jeg må la det synke litt…

På ettermiddagen tok jeg meg selv på ordet, og kom meg ut i skog og mark. Dermed ble det et gjensyn med både Baneheia og Ravnedalen. Årets første “Generalburger” på Generalen er også fortært. Den var minst like god som i fjor…

Nå tar jeg et par timer på kontoret mens det er fotballkamp i heimen, og så pakker jeg for en dagstur i morgen. Da blir det Rona med Øivinn. Så får vi se om ikke telt og sovepose havner i kajakken etterhvert. Er jo ikke meldt en sky hele påsken, og vinden ser også ut til å være helt grei!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.