I gang med ny uke!

Etter hjemkomst i går ble det en delig joggetur i et vårlig Jegersberg. Deretter en rolig kveld i heimen!

I dag har jeg vært en del på jobb. Begynte hjemmefra med å legge 37 bilder fra Ridderrennet 2011 på Flickr. Det blir jo litt adm etter en sånn uke. Padleguider er sendt ut osv. Dessuten en fin spasertur med en god kompis i vårværet.

I kveld ble det nok en løpetur:

Her er gårsdagens tur også:

Nå skal jeg titte litt på et foredrag jeg skal holde onsdag – før det blir en tidlig kveld. I morgen er det fotosafari på Lindesnes fyr. Drar herfra tidlig. Er meldt kuling der ute, så jeg håper på noen fine bilder. Dessuten skal utstillingen der tas ned, og lagres frem til 28. mai da den våkner til nytt liv hos Bymisjonen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.