Windy hvileskjær

Vi våknet til kraftig vind og sol her på Beitostølen i dag. I løpet av frokosten begynte det å snø. Dermed fikk vi en frisk morgentur. Her er John på en av slettene med sterk motvind:

Snøen som kommer ned er veldig våt, og den bygger ikke noe (bortsett fra mer vann):

Til sammen gikk vi snaue halvannen mil i dag. Det siste vi hørte før vi gikk til stadioen er at dette er løypa vi også skal gå i morgen: 2 x 5,5 km med bratt bakke, og en flat 4 km til slutt – altså 15 km. Sånn sett kan en si vi hadde en fin gjennomkjøring, selv om vi tok det veldig rolig. Nøt vind og sne som pisket i ansiktet. Noen ganger hadde vi følelsen av å bli blåst bakover.

Etter tre runder gikk vi inn på stadioen, og der var vi helt i le. Veldig rart å se at sneen faller nedover, etter å ha vært horisontal hele formiddagen. Her fikk vi saft og banan, og i dag var det ikke mye trengsel!

Så bar det hjem til badstu og god lunsj!

Utover ettermiddagen har det fortsatt å snø, men det har også vært sol samtidig. Derfor er det blitt litt solslikking, og en liten spasertur. A-magasinet til Aftenposten (og avisen) er trålet. Det er mye det samme gamle. Penger og olje som tar slutt…

Før middag renset jeg alle 3 par ski for klister. Det er greit å ta det på oppvarmet bad, så har vi rene ski når vi ankommer stadioen i morgen tidlig.

Hvis snøværet fortsetter (noe som ikke er meldt), så kan det vel være noe voks på gang. Men, høyst sannsynlig fortsetter vi med Universalklister. Antagelig er det is fra morgenen av, og vi starter ganske tidlig (litt over halv elleve). Med glatte spor bruker vi nok ikke mye over timen på 15 kilometer.

Senere i kveld er det talentaften, og det er jo ikke helt umulig at jeg får noen bilder der også. Har i alle fall med kameraet, men prioriterer nok søvn fremfor sen oppdatering. Det er jo lørdagen som er selveste Ridderrennet. Det vi har bygget opp mot hele uka! Vi gleder oss alle tre!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Windy hvileskjær

  1. Harald Verket sier:

    En ting er iallfall sikkert – dere har mye vær. Ønsker dere alle tre lykke til imorgen – vi heier på dere «på avstand».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.