Skyting og snøvær/regn

Vi begynte dagen med mer skytetrening, og nå er formen inne:

Klokka 10 var det klart for det tredje fjellrennet i historien. Vi har vært med der en gang – den første. I dag tok vi følge med feltet den første kilometeren, og det var en sprek gjeng som forlot stadioen:

Fjelløypa var litt redusert pga snømegnde, så deltagerne gikk 19 km. Raskeste mann gikk på litt over 59 min! Ragnhild Myklebust på skikjelke gikk på 1 time og 13 minutter… Det er helt utrolig!!!

Før lunsj startet det å snø, men det smeltet så fort det traff bakken. Det hindret selvfølgelig ikke oss, og etter lunsj var vi tilbake på stadioen for å få en ettermiddagsøkt også. Her passerer vi BHSS:

Det var ganske stille i løypene i ettermiddag, og det smelter mer og mer. Gutta på drikkestasjonen synes det var hyggelig med litt selvsagt. Uansett må jo dette være en grei uke i militæret… Til sammen gikk vi 20 km i løpet av dagen.

Etter badstu var det et fantastisk lys utenfor hotellvinduet:

Middagen var som vanlig overdådig, og jeg begynner å få et litt anstrengt forhold til buféer. Heldigvis er selvkontrollen på vei inn, så nå spiser jeg ikke mer enn at jeg føler meg ok…

Rensing av ski går fortere og fortere, og dermed ble det tid til en spasertur ned til stadioen og Lyskapellet før leggetid. Deilig!

I morgen er første konkurransedag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Skyting og snøvær/regn

  1. Harald Verket sier:

    Ønsker dere lykke til imorgen. Vi heier på dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.